Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Duktiga ryska hockeyspelare

Duktiga ryska hockeyspelare

  • av
Rysk hockeyspelare

Ryssland har alltid varit en ledande nation inom hockey och flera av sportens mest framstående spelare kommer härifrån. Flera ryska hockeyspelare har haft fantastiska karriär i landslaget och borta i NHL. Dessa dagar får även deras egna liga KHL väldigt stor uppmärksamhet. Därför ska du alltid hålla ett öga på de ryska stjärnorna när du bettar på hockey. De vet hur man avgör matcher.

Rysslands landslag

Det bästa sättet att se ryska hockeyspelare är att kolla när landslaget spelar. Turerna kring rysslands herrlag i ishockey har varit många. Den lite äldre generationen minns säkert fortfarande den röda maskinen och hur de krossade allt sitt motstånd. Även om de numera inte är fullt så dominanta fortsätter de att vara med i toppen. Du brukar kunna lita på att de går långt när det handlar om VM eller OS, särskilt när de har sina NHL-stjärnor.

Ryssland eller gamla Sovjetunionen är ett intressant land på många sätt. Det skiljer sig mycket från våra länder i västvärlden. Därför kan det vara spännande att läsa om Ryssland fakta innan du bettar på en match. Du behöver inte bara läsa på om hockeylandet utan även om landet och dess historia.

Ryska hockeyspelare som utmärker sig

Den starkast lysande stjärnan från Ryssland är idag Alexander Ovechkin som spelar för Washington Capitals. Han är en otrolig poänggörare som också är känd för sitt starka psyke. Kanske har du redan sett videon där han får en puck i ansiktet utan att röra en min? Han är verkligen en spelare som kan avgöra matcher och som du bör hålla ögonen på. Du kan till exempel betta på att han ska göra minst ett mål i matchen.

En annan utmärkande rysk spelare är Evgeni Malkin som spelar för Pittsburgh Penguins. Han är en duktig forward som har ett riktigt bra öga för målet. Du kan alltså spela på att han ska göra poäng. Du kan även kombinera din betting på rysk hockey med Europatipset om du vill. Även där handlar allt om research.

Vad gör rysk hockey så speciellt?

Det är svårt att sia om varför ryska hockeyspelare har lyckats så bra men det beror nog delvis på att Ryssland alltid varit en framstående hockeynation. Det är alltså många pojkar som lockas till hockeyn från barnsben. Ryssland har alltid stått för snabb hockey och deras spelare tvekar aldrig när de ska in i närkamper. Det har gjort dem väldigt framgångsrika.

Allt tyder på att Ryssland kommer fortsätta vara en framstående nation i hockey även i framtiden. Det kan vara bra att ha i åtanke när du ska betta på ishockey.